God Jul ønskes fra oss

Det nærmer seg slutten på 2020 – et veldig spesielt år. 

2020 går inn i historien som året hvor endrings- og tilpasningsevner virkelig ble satt på prøve. Mange kan se tilbake på et resultatmessig godt år, mens andre har hatt og har store utfordringer. 2021 er året hvor vi må støtte hverandre og forsøke å få så mange som mulig tilbake i arbeid og få hjulene i gang der det har buttet som mest.

Vi rakk å gjennomføre et par frokostmøter og et bedriftsbesøk før pandemien satt en stopper for fysiske møter for en stund. Vi gjennomførte frokostmøte med generalforsamling i juni og et bedriftsbesøk hos Jotron i august. Frokostmøtene i september og oktober var også godt besøkt, men julebord / julelunsj måtte vi droppe slik situasjonen utviklet seg. Vi har hatt et konstruktivt samarbeid med de øvrige næringsforeningene i «gamle» Vestfold om hvordan være så relevante som mulig i denne utfordrende tiden. Vi har delt på alle digitale arrangementer eller webinarer som det nå heter, og har fått god hjelp av flere medlemsbedrifter til å bidra med kunnskap om mange praktiske emner som brått ble aktuelle.

«Colab – «stedet for vekst og nyskaping». I det gule huset i Brannvaktsgate legges det til rette for at virksomheter skal kunne utvikles med veiledning og inspirasjon og etter hvert bidra til nye arbeidsplasser i Larvik. Her er det stor aktivitet og så snart korona-situasjonen bedrer seg vil alle igjen være velkomne innom, og det vil være inspirerende for leietakerne om flere fra vårt etablerte næringsliv dukker opp på noen av arrangementene – det er jo i kontakten mellom mennesker at utvikling skjer.

Vi gjennomførte i høst en kartlegging for å sjekke interessen for å danne noen bransjenettverk. Her var det god respons og vi kommer til å starte opp noen av disse allerede i januar/februar, om ikke smittevernsanbefalingene setter en stopper for dette. Først ut er bransjenettverk for eiendom/eiendomsutvikling 26. januar. De som har meldt sin interesse for dette vil få invitasjon på e-post over nyttår.

Vi legger også opp til frokostmøter hver første tirsdag i måneden fra februar, og håper å kunne holde disse som fysiske møter. Alt vil bli lagt ut på vår nettside før nyttår.

Med dette ønsker vi alle våre medlemmer og kontakter en riktig

God Jul og et godt og framgangsrikt Nytt År