LNF og corona-situasjonen

Hei alle !

Antar dere alle har nok med egne tiltak og tilpasninger om dagen. Her er en liten statusrapport fra LNF-kontoret.
Jeg er løpende i kontakt med Elin B.I. i NAV Larvik, næringsseksjonen i kommunen, leder av Larvik By samt mine kollegaer i Sandefjord og Tønsberg for å kunne formidle aktuell informasjon som kan være til nytte i disse tider.
I tillegg til å sende ut / legge ut aktuell info etter hvert som nye tiltak er klare, vil det bli avholdt webinarer framover. Først ut er PWC som tar for seg virksomhetenes likviditetsutfordringer og hvordan løse disse best mulig,- også mht de statlige tiltakene som skal vedtas i morgen. Det vil også bli aktuelt med noe tilsvarende med NAV etter hvert som teknikken glir lettere. I disse møtene blir det anledning til å stille spørsmål, og dette er den møteformen vi p.t. har anledning til å arrangere.
TIDSPUNKT MED LINK TIL MØTENE BLIR SENDT UT I NYHETSBREV ETTER HVERT SOM DET BLIR AVKLART
Jeg er noe fysisk på kontoret, tømmer postboksen, betaler regninger m.v. og vil også ha hjemme- og utekontor slik situasjonen er nå. Kommer dere på noe vi kan gjøre eller bidra med ut over dette, så ikke nøl med å ta kontakt – jeg har «døgnvakt» – tlf 90 05 95 05 / tore@larviknf.no
Beste hilsen
Tore H