Bilder til nettsiden

24.05.2022 | Tekst: Larvik næringsforening
Dersom du har besøkt Larvik næringsforeningens nettsider før har du kanskje lagt merke til det allerede. Vår nettside har fått et stort ansiktsløft og vi ønsker flere bilder fra medlemmer!
Vi håper at både designet og oppsettet gjør det enklere å bruke larviknf.no for både medlemmer og folk som er interessert i næringsliv i Larvik, spesielt om du bruker mobil. Etter sommer kommer det mer informasjon om hvordan medlemmer selv kan redigere informasjon som er lagt ut om dem. 

Vi setter pris på tilbakemeldinger på den nye nettsiden, spesielt om det er linker som ikke fungerer som det skal, eller innhold som mangler. Ta kontakt på tore@larviknf.no

På våre nye nettsider ønsker vi å vise fram våre medlemmer og bredden av næringsaktørene i regionen.  For å gjøre det, trenger vi hjelp fra dere! 
Mange av dere har fått en forespørsel og vi har fått inn mange flotte bilder som allerede er tatt ibruk på nettsiden.  Hvis du ikke har fått en forespørsel enda eller om du har men ønsker å sende inn flere bilder som vi kan bruke blir vi veldig glade!

Vi ønsker oss spesielt bilder av mennesker i arbeid enten det er på gård, på serveringssted eller på kontor!  Oversiktsbilder og drone bilder fungerer også veldig bra.

Vi kan kreditere gjerne både bedrift og fotograf.

Sende deres bilder til Gillian Hockly på gillyh@gmail.com
Kategori

LES FLERE NYHETER