Folk lyttet da Tore Jardar Wirgenes i Larvik reiselivsforum
Folk lyttet da Tore Jardar Wirgenes fortalte om hvordan det jobbes på Virgenes andelsgård i Hvarnes. Foto: Inger Lene Omholt Steen

Nå er reiselivsaktører i Larvik i gang med å samle seg i et felles forum

08.09.2022 | Tekst: Larvik næringsforening
Tirsdag 6. september samlet et tjuetalls personer seg på klatreparken Høyt & Lavt på Styrvoll.  Dette var andre møtet for  Larvik reiselivsforum et initiativ tatt av Larvik næringsforening i samarbeid med Larvik kommune for å bidra til utvikling og samarbeid blant reiselivsbedrifter i kommunen.  
Larvik Reiselivsforum er tenkt som en arena der det kan løftes opp viktige temaer som er relevante for reiselivsnæringa i Larvik kommune samtidig som aktørene mingler og blir bedre kjent.   På dette møtet orienterte Gillian Hockly om et nytt tilbud fra Telemark Næringshage  for reiselivet i Vestold og Telemark.  Tore Jardar Wirgenes fortalte også om hvordan det jobbes på Virgenes andelsgård i Hvarnes og deltakere fikk en omvisning av Høyt og Lavt.  

Larvik reiselivsforum er en åpen arena for aktører innen reiseliv og oppelvelser i Larvik.  En av initiativtakekere, Helene Foldvik fra Foldvik familiepark, håper at det kommer mange flere etterhvert og at det blir en levende og nyttig arena for medlemmene.

Inger Lene Omholt Steen fra Østlands-posten var tilstede og skrev en flott artikkel om møtet. Artikklen ligger på OP.no (for abonnenter).

Nå samler det lokale reiselivet seg: – Det er på tide

Bilde: Inger Lene Omholt Steen (Østlands-Posten)
Fra Larvik næringsforening

LES FLERE NYHETER