Tore Hansen
Tore Hansen

Tore Hansen har vært leder for Larvik næringsforening i 15 år. Nå søker vi etter hans etterfølger.

19.06.2024 | Tekst: Larvik næringsforening
Etter 15 år som daglig leder for Larvik Næringsforening skal Tore Hansen nå overlate styringen av skuta til yngre krefter fra nyttår. Nå søker vi etter ny heltids leder.
Tore Hansen har ledet Larvik Næringsforening gjennom de siste 15 årene og nærmer seg nå pensjonsalderen på 67 år. Han mener det er på tide å overlate lederstillingen til en yngre etterfølger, spesielt etter en signifikant foryngelse av medlemsmassen post-pandemi. Hansen, opprinnelig fra Torget 4 hvor hans farfar startet skobutikken Solid i 1920, har hatt en variert karriere utenfor familiebedriften, inkludert roller i bankvesenet og bilindustrien.

Selv om han har solgt bygården som kombinerte bo- og næringslokaler, ligger Larvik sentrum og Indre havn fremdeles hans hjerte nær. Hansen har vært en aktiv pådriver for utviklingen i disse områdene, og ser positivt på den pågående forvandlingen, spesielt med nye restauranter som tilfører liv til bykjernen.

Som styreleder i Colab, et samarbeidsprosjekt drevet av Larvik kommune og næringsforeningen, har Hansen fokusert på å fremme lokale gründere og næringsutvikling. Han understreker også viktigheten av ungdoms sysselsetting og utdanning i regionen.

Med sin diplomatiske tilnærming har Hansen, som også er honorær konsul for Nederland, vektlagt dialog og samarbeid mellom næringslivet og lokale myndigheter. Han forlater sin rolle med optimisme for Larviks fremtid, overbevist om at kommunen vil fortsette å tiltrekke seg næringsliv og arbeidsplasser gjennom veltilpassede rammebetingelser og en aktiv dialog med nærliggende kommuner.

Nylig ble han intervjuet av Østlands-Posten, les artiklen i Østlands-Posten HER

SØK HER
Fra Larvik næringsforening

LES FLERE NYHETER