Bildet fra markeringen av den første avgangen
Bildet fra markeringen av den første avgangen viser stolte representanter fra Sandefjord Næringsforening, Torp Sandefjord Lufthavn, og styrelederen Heine Wang. Dette bildet symboliserer den sterke partnerskapet og felles entusiasmen for den nye epoken som airBaltic har innledet på Torp Sandefjord Lufthavn. Feiringen av det vellykkede partnerskapet og den historiske tiårsdagen markerer en spennende tid for både flyplassen og reisende som nå kan utforske nye destinasjoner og opplevelser.

Torp Sandefjord Lufthavn Feirer Ti År Med AirBaltic - En Ny Milepæl Med Airbus 220-300 og Destinasjon Las Palmas

08.12.2023 | Tekst: Larvik næringsforening

I en historisk begivenhet markerte Torp Sandefjord Lufthavn lørdag den vellykkede etableringen av airBaltic, som nå har operert fra flyplassen i hele ti år. Den tiårsfeiringen kulminerte i den spennende første avgangen til Las Palmas, utført med den innovative Airbus 220-300 – en ny flytype som nå er en del av Torp-familien. Dette åpner dørene for en rekke nye muligheter for reisende som søker solfylte destinasjoner.
 

Administrerende direktør på Torp, Gisle Skansen, uttrykte sin begeistring for det historiske øyeblikket og ønsket airBaltic hjertelig velkommen til Torp:

"Det er ikke hver dag vi kan ønske et nytt flyselskap velkommen til Torp, ja, det er faktisk over 10 år siden sist. Derfor er dette en merkedag for oss, og vi feirer at airBaltic starter opp sin første rute på Torp til den populære og solfylte destinasjonen Gran Canaria."
 

Denne feiringen markerer starten på et spennende samarbeid mellom Torp Sandefjord Lufthavn og airBaltic. Allerede i april utvider flyselskapet sine ruter ved å introdusere tre ukentlige avganger til København. Dette ikke bare gir reisende flere alternativer, men også ekstra kapasitet på den ettertraktede København-ruten.

Gisle Skansen ser fremover med optimisme og håp om et dypere samarbeid med airBaltic:

"Vi både håper og tror at dette markerer starten på et mer omfattende samarbeid, og vi gleder oss til å jobbe videre med airBaltic i tiden fremover."

 

Fra Larvik næringsforening

LES FLERE NYHETER