Top Image

Larvik Næringsforening

Larvik Næringsforening (LNF) er en frittstående organisasjon i Larvik med formål å ivareta næringslivets interesser. LNF skal være medlemmenes felles talerør og bidra til vekst i sysselsetting og verdiskaping gjennom kompetanse-, markedsførings- og samarbeidstiltak.
 

Les mer om næringsforeningen
Top Image

Larvik næringsforening

Som medlem får du tilgang til et stort nettverk og kan være med å påvirke din bedrifts rammebetingelser. Medlemstallet er økende, og jo flere vi er – jo større styrke! Et medlemskap er rimelig, nyttig og hyggelig.
Bilde: Larvik havn
Bli medlem her
Top Image

Larvik næringsforening

LNF skal være medlemmenes felles talerør og bidra til vekst i sysselsetting og verdiskaping gjennom kompetanse-, markedsførings- og samarbeidstiltak.

Med veletablerte arenaer hvor Larviks politikere, administrasjon og næringsliv møtes for å diskutere, er vi en viktig påvirkningskraft.
Bilde: Lundhs, Morten Rakke

Våre medlemmer
Top Image

Bli medlem du også

Næringsforeningen er stedet for deg som ønsker muligheten til å påvirke hvilke vilkår vi som næringsdrivende har i regionen, og som ønsker kompetanseheving, et større nettverk og nye kunder. Våre medlemmer representerer de fleste bransjer og størrelser - og vi har plass til deg og din bedrift!
Bli medlem i dag
Top Image

Larvik reiselivsforum

Larvik reiselivsforum er for deg som ønsker å møte hyggelige kollegaer for interessante og lærerike temamøter.  Deltakelse er åpen for alle. (Bilde: Terje Aamodt)
Les mer og bli med
Top Image

Colab Larvik

Larvik næringsforening, sammen med Larvik kommune, eier og er stolt samarbeidspartner med Colab Larvik - cowkring space og gründerhus midt i Larvik sentrum.
Las mer om Colab
Top Image

Larvik Leverer

Larvik Leverer er et samarbeidsprosjekt mellom Larvik kommune og Larvik næringsforening.
Les mer om Larvik Leverer