Foto: Campaign Creators on Unsplash

2023 er her og vi er i gang med nettverksmøter!

03.01.2023 | Tekst: Larvik næringsforening
Våren 2020 etablerte næringsforeningen et eiendoms-/eiendomsutviklingsnettverk blant medlemmene - Larvik Eiendomsforum og  i 2022 satset vi på Larvik reiselivsforum.  I februar er vi i gang med HR-forum Larvik.
26. januar inviterer vi til et nytt møte i Larvik-reiselivsforum.  Denne gangen er det Jotron Arena som står for vertskap.  Dette er en viktig arena for både idrett og kultur og de ønsker mer aktivitet i fremtiden.  Kjell Robert Kaspersen vil fortelle litt om arenaen og mulighetene den gir.  Det kommer også noen som skal fortelle om reiselivslinja på Thor Heyerdahl vgs.  Påmeldingsfrist er 23.01.2023.  Les mer og meld deg på HER.

1. februar ønsker vi velkommen til oppstartsmøtet for HR-Forum Larvik.  Larvik Næringsforening sammen med NAV Larvik ønsker alle interesserte med et HR-ansvar velkommen til å være med å forme dette nettverket. Første møtet vil bli avholdt på Grand Hotel Larvik fra 10.30 til 12.00.  I tillegg til gode muligheter for nettverksbygging og diskusjoner  vil det bli informasjon fra NAV på IA, Arbeidslivssenteret og Ekspertbistand. Les mer og meld deg på HER.

Både Larvik reiselivsforum og HR-forum er åpne nettverk som ikke fordrer medlemskap i Larvik næringsforening.  Samtidig ønsker vi alltid nye medlemmer velkommen.  Ta kontakt med Tore Hansen på tore@larviknf.no for en uforpliktende prat eller fyll ut skjemaet HER.

LES FLERE NYHETER